Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Bhutan

Proprietate de vânzare în Bhutan

Bhutan este un regat budist în estul Himalayei și este renumit pentru mănăstirile, cetățile (sau dzong-ul) și priveliștile spectaculoase, de la câmpiile subtropicale până la munții abrupți și văile lor. Vârfurile din Himalaya precum Jomolhari, la 7326 m înălțime, sunt o destinație populară pentru iubitorii de trekking. Mănăstirea Paro Taktsang, cunoscută și sub numele de Tigana Tana, este construită peste o parte a unui munte de pe pădurea văii Paros.

Bhutanul se învecinează la nord cu Tibetul (China), iar la sud cu India.

Thimphu este capitala și cel mai populat oraș Bhutan, capitala districtului căruia îi dă numele. Este situat în partea central-vestică a țării. Orașul este construit într-o direcție nord-sud în partea de vest a văii format de Raidāk și este a treia capitală din lume prin altitudine.

Thimphu și alte câteva orașe mari din Bhutan s-au confruntat cu lipsa de case de închiriat, dar și lipsa de proprietăți de vânzare în Bhutan. Acest lucru se datorează disponibilității crescânde a locurilor de muncă și a văzut oameni din peste 20 de Dzongkhaks să migreze spre locuri precum Thimphu, Pheuntsholing, Gelephu etc.

În primul rând, nu este ușor să găsești cazare în închiriere în orașul Thimphu. Șansele sunt mai bune în zone precum Babesa (sud), Taba (nord) și alte zone de graniță.

Dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Bhutan, acesta ar putea fi un moment bun pentru a cumpăra una, deoarece industria ospitalității din Bhutan este în plină expansiune, în special în și în jurul atracțiilor principale, cum ar fi Tiger Nest, frumoasa Dzong's, vederi sălbatice ale văilor magnifice și desigur din cauza accesibilității ușoare.

 

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Bhutan, Paro este cel mai bun oraș în care să trăiți din mai multe motive: acces la aeroportul internațional, o mulțime de hoteluri și restaurante de calitate din oraș și din jurul acesteia, mai aproape de Thimphu, dezvoltare masivă pentru turism și industrii conexe și boom de antreprenoriat pentru întreprinderi la scară mică / casă și întreprinderi independente.

Deci, dacă doriți să mutați și să cumpărați o proprietate de vânzare în Bhutan, acum este perioada potrivită.

  •  
    Mutarea în Bhutan. Expatriați și trăiți în Bhutan.

      Continuând să analizăm cele mai sugestive țări din lume, unde este posibil să ne realocăm în totală seninătate și ușurință, am fost literalmente fermecați de o realitate unică de acest fel. Regatul budist situat în estul Himalaya, renumit în întreaga lume pentru găzduirea unor semne spectacu ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 4913

DE VÂNZARE 3 camere, Bhutan, Thimphu, Thimphu, center

433,602.40RON
DE VÂNZARE
3 camere

166 m²
Casa se vinde complet mobilata, incluzand bunuri albe, perdele, mobilier pentru dormitor si dormitor. Proprietatea are un finisaj pictat, iar construc...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB